Maatwerk & Trouw

maatwerk en trouw

Trendy Trouwkostuum bij Windsor

Dankzij ons uitgebreid assortiment van merkkleding voor heren kan u uw maatwerk helemaal zelf samenstellen. Windsor staat bekend om zijn oog voor detail. Door de trendy afwerking met accessoires zoals manchetknopen, dassen, hoeden, strikjes of pochetten kan u eindeloos combineren met uw trouwkostuum.

Een uniek kostuum op maat

De productie van uw kostuum gebeurt bij de meest exclusieve producenten. We voeren een continue kwaliteitscontrole uit van uw heren kostuum: van het snijden van het patroon tot de afwerking. Alles wordt met uiterste precisie afgewerkt.

Communie

Windsor heeft een kostuum voor alle gelegenheden: van communiefeesten tot een huwelijk. Dankzij onze persoonlijke service en gedetailleerd maatwerk laten we u schitteren op uw belangrijke dag.

Italiaanse mode

Bovendien gaan we persoonlijk naar Italië om de laatste trends op te volgen in de modewereld. Onze mannencollectie is hoofdzakelijk gebaseerd op Italiaanse kleding met merkkleding van Corneliani, Cavallaro, Giordano, Trussardi, Jacob Cohën,... Deze Italiaanse herenmode wordt afgewisseld met Engelse accenten van de merken, Paul Smith, Roy Robson, …